Ga naar inhoud

Je gebruikt een verouderde browser

Upgrade je browser om je ervaring en veiligheid te verbeteren.

Upgrade mijn browser
Login Mijn Barentsz

Nieuw Nederland Architecten

De twee nieuw te bouwen villa’s worden gerealiseerd op basis van het BARENTSZ-concept van Nieuw Nederland. De architecten en landinrichters van dit gerenommeerde bureau ontwerpen en ontwikkelen op eigen initiatief en in opdracht tijdloze, eigentijdse gebouwen die naadloos passen in hun omgeving. Dit doen ze met veel plezier en ambitie. En natuurlijk met respect voor de wensen van iedereen die er gebruik van maakt!

 

 

 

Landscape studio

Een vertrouwd bureau met gevoel voor de schoonheid van het Hollandse landschap en aandacht voor terrein- en tuininrichting die je leefomgeving aanvult en versterkt.

Al jaren de vaste partner van Nieuw Nederland en ook voor dit project heeft Landscape studio de inrichting van het terrein ontworpen.

 

 

 

 

Kocken Makelaars

Purmerend is de stad waar wij sinds 1932 actief zijn. Dat maakt ons tot het oudste makelaarskantoor van Purmerend, maar dat betekent zeker niet ouderwets! Wij combineren ouderwets hard werken met nieuwerwetse marketing. Wat u daaraan heeft? De beste transactie en een goed gevoel! Wedden?!

 

 

 

Nijhof

De winkel die je inspireert om van je huis je thuis te maken.
Het inrichten van een huis is een leuke maar ook een inspannende bezigheid. Want er valt heel wat te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan indeling, stijl, verlichting, kleur, materiaal, accessoires en styling. De ervaren interieurstylist van Nijhof helpt je daarbij.